Plăci ceramice pen..

Foarte des când ajungem la măsurători pentru realizarea unei bucătării la comandă, clienții sunt în dilemă și căutări de soluții pentru brâul de bucătărie. Așa că, ne-am gândit să facem o serie de articole prezentări cu soluții posibil..

Regula triunghiulu..

Despre amenajarea ergonomică a bucătăriei ați auzit și citit nu odată la noi pe pagină. Dar știți că aceasta presupune în primul rând respectarea regulii triunghiului. Cum arată acest triunghi de lucru? Triunghiul de lucru sau regula celor trei este..

Culorile anului 20..

Pe cât de neobișnuit a fost anul 2020, pe atât de neobișnuită este și decizia experților Pantone: pentru acest an nu v-a exista o singură culoare care să ne determine preferințele și trendurile, ci vor fi două într-o combinație neașteptată, dar foart..

Întreținerea blatu..

Întreținerea blatului de bucătărie Blatul este elementul cel mai expus din cadrul unui mobilier de bucătărie. Aici are loc cea mai mare parte a activităților culinare, deci cel mai des folosit, respectiv tot atît de des de curățat!!! ..

Cum îngijești core..

Dragul nostru client sau potențial client, Pentru a ne asigura că te vei bucura mult timp de noul tău mobilier, îți oferim cateva informații utile cu privire la îngrijirea și întreținerea corespunzătoare. PAL-ul și MDF-ul sunt materiale fo..